Efter tabet af Jytte: Linse har fået tilbudt over 200 hunde

Linse Kessler

Linse Kessler

Foto: Jesper Sunesen
Tidligere på måneden mistede Linse Kessler sin elskede hund, Jytte, og siden er det strømmet ind med tilbud om nye hunde.

Linse Kessler er dyrenes ven, og hun har haft hunde i lang tid.

Inde for det seneste år har hun dog været nødt til at sige farvel til to af sine bedste venner.  

Sidste år døde Cino, og i begyndelsen af april måtte hun tage afsked med sin elskede Jytte.

Linse har mistet sine tro væbnere

Tilbage har Linse Kessler nu kun Torben, som hun adopterede fra Grækenland sidste år. De to er ved at komme oven på igen efter tabet af deres gode ven.

- Torben og jeg er landet. Jeg har mistet to hunde inden for et år, og de var mine tro væbnere. Men man skal se positivt på tingene, og der er ikke nogen naboer, der ser skævt til mig mere, for det var kun Jytte, der gøede, fortæller Linse Kessler.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Linse Kessler nøjes med Torben

Hun har i mange år haft flere hunde ad gangen, og nu hvor Linse Kessler kun har Torben tilbage, er der rigtig mange, der har tilbudt hende endnu en firbenet ven. 

- Jeg har fået tilbudt over 200 forskellige hunde fra alle mulige, der har hvalpe eller har en hund for meget. Også fra en meget fin Golden-kennel. Men jeg nøjes med Torben, vi har det godt. Hvis jeg skal have en hund mere, skal det ikke være fra en kennel - så skal det være rescue, fortæller Linse Kessler om fremtiden.

Torsdag aften kan man se mere til Linse Kessler og hendes elskede hunde, når der er premiere på en ny sæson af ”Familien fra Bryggen” på TV3.

Linse Kessler og Torben fik taget en smuk afsked med Jytte. 
Foto: Privat

Linse Kessler og Torben fik taget en smuk afsked med Jytte. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden