30. jul. 2013
Af Hanne Rask

Endnu en Paradise-pige ramt af kræft

Stina Bentsen Petersen kendt fra TV-programmet "Paradise Hotel".
Stina Bentsen Petersen kendt fra TV-programmet "Paradise Hotel".
Foto: AOP
25-årige Stina Bentsen Petersen fortæller nu, at hun også er ramt af den underlivskræft, der forleden kostede en paradise-kollega livet.

I lørdags døde den 24-årige "Paradise Hotel"-deltager Tinna Jakobsen på tragisk vis af livmoderhalskræft, og nu – få dage efter - afslører "Paradise"-kollegaen, Stina Bentsen Petersen, at hun også er ramt af den frygtede sygdom. Det skriver Se og Hør på deres hjemmeside.

25-årige Stina, der var med i "Paradise Hotels" sæson 6, og har i kølvandet på Tinna Jakobsens død, skrevet på sin Facebook-side, at hun om to uger skal gennemgå en operation, hvor lægerne vil forsøge at fjerne det kræftramte område i hendes underliv.

Det er et halvt år siden Stina Bentsen Petersen fik konstateret celleforandringer og fik taget en biopsi, der viste ondartede kræftceller. Skønt "Paradise"-pigen er vaccineret, har hun fået vaccinen for sent, fortæller hun til seoghør.dk.

- Jeg er blevet smittet ved seksuel overførsel, og man kan ikke sige, hvor længe siden det er, men det var i hvert fald før, jeg fik min vaccine, fortæller hun, og tilføjer at lægerne trods alt er optimistiske.

- De har reageret hurtigt. Jeg skal have fjernet en lille del af min livmoder, og jeg vil forhåbentlig stadig kunne få børn og leve et normalt liv efterfølgende, men sådan noget kan jo vende tilbage. Mit tilfælde er ikke ligeså alvorligt som Tinnas, men hvis kræftcellerne ikke kan fjernes ved operation, skal man have kemo, for det spreder sig hurtigt. Heldigvis har det været et godt forløb indtil videre, siger Stina Bentsen Petersen, der foreløbigt er fortrøstningsfuld omkring sin egen situation.

Læs mere om: