Familien fra Bryggen: Så meget kostede brylluppet mellem Geggo og Cengiz

Geggo og Cengiz

Foto: Kate Gabor

Geggo og Cengiz fra "Familien fra Bryggen" havde fundet den store pengepung frem, da de inviterede til bryllupsfest i Nordsjælland.

Onsdag, 8. maj 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Lørdag den 27. april fik Geggo og Cengiz’ endelig hinanden, og den store kærlighedsfest blev fejret over tre dage på Kokkedal Slot i Nordsjælland.

Skøn bryllupsfest

I sæsonafslutningen af den populære reality-serie, som blev vist den 2. maj, kom seerne helt tæt på brudeparret og de mange forberedelser frem mod den store dag.

Den bød blandt andet på limousinekørsel, helikoptertur, fyrværkerishow og popcornbuffet. Her afslører Geggo også, hvad hele herligheden har kostet.

- Vores bryllup løber op i en halv million kroner eller sådan noget, fortæller hun i programmet.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Linse Kesslers bryllupsgave

Men selvom kærlighedsfesten hører til i den dyre ende, var der naturligvis heller ikke sparret på de obligatoriske morgengaver.

Geggo fik blandt andet et par dyre glimmer-sneakers fra Louboutin samt nogle flotte diamantøreringe, mens Cengiz fik et nye Rolex-ur.

Til brylluppet fik det forelskede par også gaver fra de mange gæster. Også fra brudens mor, Linse Kessler.

- Jeg gav dem en god sjat penge til deres bryllupsrejse. Det havde de ønsket sig, fortæller hun til BILLED-BLADET om gaven, som brudeparret bruger i Miami. 

Læs mere om det storslåede bryllup i ”Familien fra Bryggen” i BILLED-BLADET nr. 19, se billedet af lille Alba i brudepigekjole, og læs også hvilken overraskelse Linse Kessler gav brudeparret på dagen.

GALLERI: Familien fra Bryggen