Familien fra Bryggen-stjerne ramt af alvorlig sygdom

"Familien fra Bryggen"

"Familien fra Bryggen"

Foto: TV 3
Familien fra Bryggen-stjernen Didde Skjelmose, Linse Kesslers bedste veninde, er helt i knæ. Det skriver hun i et opslag på sin instagram-profil.

Familien fra Bryggen-stjernen Didde Skjelmose har ligesom mange andre danskere mærket ensomheden under corona-nedlukningerne.

Og det har ramt den realitystjernen hårdt. Faktisk så hårdt, at hun har fået en depression. Det skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun også forklarer, hvordan det er gået så galt.

I knæ efter lang periode med stress

Ifølge Didde Skjelmose selv, er hun helt i knæ efter en lang periode med stress. Og fordi hun ikke reagerede før det var for sent, så endte det i depression,  skriver hun i opslaget på Instagram.

 

Didde Skjelmose
Foto: Kaspar Wenstrup

Didde Skjelmose

Slikker sine sår

Her takker hun også for de søde beskeder, hun har modtaget fra mange af sine følgere, og fortæller at hun stille og roligt er i gang med at "slikke sine sår" for at finde tilbage til "gamle tøs" igen.

I opslaget slutter hun med at opfordre alle til at lytte til kroppen signaler, når den forsøger at fortælle en, at tempoet skal sættes ned.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden