Fødselsdag i Familien fra Bryggen: Se de søde billeder

Linse og Geggo

Linse og Geggo

Foto: Kaspar Wenstrup
Onsdag fyldte Geggo og Cengiz' skønne datter, Alba, fire år, og i den forbindelse delte den stolte mor nogle kærlige ord om datteren.

I årevis har tv-seerne fulgt Geggo, Cengiz og Linse i "Familien fra Bryggen", og årene har budt på mange store begivenheder. 

Ikke mindst da Geggo og Cengiz blev forældre til lille Alba. 

Geggo stolt af Alba

Onsdag den 5. februar fyldte den skønne pige fire år, og hun blev fejret af familien. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

I den forbindelse delte hendes mor, Geggo, et kærligt opslag, hvor hun blandt skriver, hvor meget Alba betyder for hende. 

- Jeg blinkede med øjnene, og så var du 4 år. Jeg tror ikke, der er nogle mennesker, som kender til din eksistens, som er i tvivl om, hvor glad et barn du er, og altid har været - om jeg kan tage æren, det aner jeg ikke - du er din egen lille personlighed, og jeg er så stolt af dig helt ind i hjertet.

- Der er ingen jeg elsker højere i verden - tillykke med fødselsdagen, tak for at vise mig hvad livet i virkeligheden er, og hvordan det skal leves, skriver Geggo i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele. 

Ved at klikke på den hvide pil til højre i billedet herunder, kan man se flere skønne billeder af Alba i forskellige aldre. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden