9. dec. 2022
Af Julie Nolsöe

Jacob vandt Masterchef Jul: Først ville jeg ikke være med - men dette fik mig overtalt

Jacob Lionett
Jacob Lionett
Foto: Viaplay Group
Vinderen af dette års Masterchef Jul blev Jacob Lionett fra Randers - men i virkeligheden havde den glade vinder først takket nej til overhovedet at deltage i programmet

Vinderen af "Masterchef Jul" blev i år pensionsmægleren Jacob Lionett, som også var vinderen af den store udgave af "Masterchef" i 2019.

Derfor er det en stolt dobbert-vinder, der kan gå julen i møde med endnu et "Masterchef"-trofæ på hylden hjemme i Randers:

- Jeg er super glad og stolt. Det er noget tid siden, at programmet blev optaget, så det har været lidt svært at holde det skjult i al den tid, fortæller Jacon Lionett, som altså nu endelig kan dele sin sejrsglæde, til BILLED-BLADET.

Jacob Lionett
Jacob Lionett
Foto: Viaplay Group
Jacob Lionett
Jacob Lionett
Foto: Viaplay Group

Ville ikke være med

Selvom Jacob Lionett i dag er glad for at have været med i "Masterchef Jul", havde han i første omgang takket nej - endda flere gange.

- Jeg havde takket pænt nej tak, da jeg først blev spurgt, og jeg er også blevet spurgt tidligere, lyder det fra Jacob Lionett.

- Det er en blanding af forskellige ting, der gjorde, at jeg sagde nej. Det skulle både passe ind med arbejdet, og så bliver det optaget i København, og jeg bor i Randers.

Alligevel endte Jacob, der privat er kærester med Julie og far til to, med at sige ja:

- Børnene pressede mig, og det var lidt for deres skyld, jeg var med, både denne og forrige gang, fortæller Jacob Lionett.

- I den første sæson i 2019 var det også min søn, der tilmeldte mig.

Ikke nogen mesterkok

Selvom Jacob Lionett nu har to "Masterchef"-trofæer som bevis på, at han har store evner i køkkenet, er det ikke noget, den selvstændige pensionsmægler har planer om at gøre til en levevej:

- Jeg slapper af ved at lave mad efter en stressende dag på arbejdet, og jeg kan lide at tage børnene med, fortæller han og fortsætter:

- Men jeg er ikke den store gastronom og har ikke alle mulige store køkkenmaskiner stående.

Læs mere om: