Jakob Kjeldbjerg gjorde sin kone flov

Jakob Kjeldbjerg med sine døtre Sophia og Maria ved deres hus i Sydfrankrig.

Jakob Kjeldbjerg med sine døtre Sophia og Maria ved deres hus i Sydfrankrig.

Foto: Krestine Havemann
TV-værten Jakob Kjeldbjerg er klar med en ny omgang Robinson, der efter sigende skulle være mere grænseoverskridende end forrige sæson.

Jakob Kjeldbjerg er god til at gøre livet surt for de danske øboere under Robinson. De er blevet tvunget til at løbe nøgenløb, være i fangenskab og til at leve kun på kokos.

Det er dog ikke kun på TV, at han kan være ond. Engang gik det ud over hans kone Christine.

Hun havde holdt et dildo-party hjemme hos familien Kjeldbjerg, og eftersom der var blevet joket ret meget med det, tænkte Jakob ikke over, at historien nok skulle være blevet imellem dem.

Jakob var konferencier til gallapremieren på filmen Nynne, og her skulle den tidligere fodboldspiller finde på noget sjovt - det gik ud over Christine.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg skulle jo finde på noget sjovt at fortælle - og her skal det lige siges, at min kone altså var med og sad nede i salen. Ikke desto mindre synes jeg, at netop historien om hendes dildo-party var overordentligt morsom og passede til lejligheden. Og folk grinede da også, fortæller Jakob til damemagasinet Q.

Han havde bare ikke lige tænkt på, at samtlige 400, der var til premieren, grinende vendte sig imod stakkels Christine. Det, syntes hun ikke, var særlig sjovt - hvilket Jakob godt kan se nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden