25. maj. 2010
Af af Liz Rørsig

Jakob Kjeldbjerg og Robinson Ekspeditionen evakueret

- Vi er i gode hænder. Vi bor isoleret på et hotel, og produktionsselskabet kører det hele meget professionelt og lige efter bogen, fortæller Jakob Kjeldbjerg til BILLED-BLADET fra Malaysia.
- Vi er i gode hænder. Vi bor isoleret på et hotel, og produktionsselskabet kører det hele meget professionelt og lige efter bogen, fortæller Jakob Kjeldbjerg til BILLED-BLADET fra Malaysia.
Foto: TV3
Farlig tropisk sygdom sætter midlertidigt en stopper for produktionen af Robinson Ekspeditionen.

TV3 og Strix TV stoppede søndag de igangværende optagelser af "Robinson Ekspeditionen" grundet mistanke om tilfælde af dengue-feber blandt medarbejderne i produktionen.

Deltagerne og TV-holdet blev evakueret fra øen Pulau Besar og de nærliggende øer ud for den østlige side af Malaysias fastland til storbyen Johor Bahru.

Robinson Ekspeditionens vært ,Jakob Kjeldbjerg, er dybt berørt af situationen, men fortrøstningsfuld.

- Vi er i gode hænder. Vi bor isoleret på et hotel, og produktionsselskabet kører det hele meget professionelt og lige efter bogen. Der er en sætning, der siger, at hvis man nogen sinde skulle blive syg, så er Robinsons Ekspeditionen det bedste sted at blive det. De seneste meldinger har også løftet stemningen, fortæller Kjeldbjerg til BILLED-BLADET og forklarer hvorfor:

- Blandt de 14, der er indlagt på hospitalet med symptomer, har én person fået konstateret feberen, fortæller Jakob fra Malaysia.

Feberen er en virusinfektion, der overføres til mennesker af myg. Sygdommen er mest udbredt i byområder.

- Vi tror ikke, at nogle af deltagerne er ramt. De har opholdt sig det rette sted, nemlig på øerne, forklarer Jakob. Hans tanker er hos kollegerne på hospitalet - og familien, hustruen Christine og døtrene Sophia, 8, og seksårige Maria.

- Jeg savner min familie, og jeg er glad for, at de er blevet hjemme i Frankrig, lyder det fra Jakob, der sammen med hele holdet holder humøret højt i Malaysia og håber på, at ekspeditionen kan fortsætte.

Læs mere om: