Jakob Kjeldbjergs 13-årige datter går videre i fransk Voice Junior

Foto: Birger Storm
Jakob Kjeldbjerg viste en noget mere følsom side af sig selv, da han så til fra sidelinjen, mens hans datter var på scenen i den franske udgave af "Voice Junior".

Vi kender bedst Jakob Kjeldbjerg som den højtråbende ”Robinson”-vært, men der er langt mellem ekspeditionslederen og den bløde familiefar.

Det kunne man for nylig opleve i den franske udgave af "Voice Junior", hvor hans nu 13-årige datter Maria var på scenen for at vise sit store sangtalent.

- Det var klart i top tre over, hvad jeg har oplevet i mit liv. Det værste er næsten, da hun går på scenen, og jeg bare kan se på hendes ansigt, at det her er vildt, fortæller en stolt Jakob Kjeldbjerg til BILLED-BLADET.

Jakob Kjeldbjerg: Hun er en genert pige

Og Robinson-værten havde god grund til at være ekstra stolt af sin dygtige datter, som trodsede sin generthed, da hun trådte ud på scenen foran de tre dommere.

- Jeg brugte meget krudt på at sige, at hun ikke skal, hvis hun ikke vil. For det er godt nok grænseoverskridende at stille sig ud foran 3,8 millioner seere, når man er så genert og sårbar, siger den stolte far.

Men Maria overvandt sig selv og klarede sig faktisk så godt, at alle tre dommere vendte sig om og tilbød hende en plads på deres hold.

Det bliver spændende at se, hvordan Maria klarer sig videre i konkurrencen og ikke mindst, hvordan Jakob Kjeldbjerg reagerer, hvis datteren kommer endnu længere i konkurrencen.

Indtil da kan man hver mandag opleve ham i den nye sæson af "Robinson Ekspeditionen", hvor han er vært for 13. gang.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden