Jakob Kjeldbjergs datter ude af fransk Voice Junior

Foto: Birger Storm
Robinson-værtens datter, Maria, måtte se sig slået i den franske udgave af ”Voice Junior”, men det var det rigtige for hende, at hun ikke nåede længere i konkurrencen.

Det var et af de største øjeblikke i Jakob Kjeldbjergs liv, da han så sin datter Maria imponere de tre dommere i den franske udgave af ”Voice Junior”.

Men da Maria Kjeldbjerg stod på scenen i direkte konkurrence med sine modstanere, måtte hun se sig slået. Ifølge hendes far Jakob Kjeldbjerg, var det dog også det bedste for hende, fortæller "Robinson"-værten. 

Foto: TF1

- Det var det helt rigtige for hende at ryge ud. Hun var ikke klar til at stå i en semifinale eller finale og på live fjernsyn, forklarer den stolte far til BILLED-BLADET.

Bare ved at stå på scenen havde Maria allerede vundet i hans øjne.

 

Maria har udviklet sig meget

Siden optagelserne til programmet, som blev lavet i slutningen af 2016, har Maria Kjeldbjerg udviklet sig meget på flere punkter. 

- Hun er så meget klar nu. Hun har indspillet sange og udviklet sig meget. Hendes stemme udvikles hele tiden, og hendes personlighed udvikles, forklarer Jakob Kjeldbjerg.

Indspiller sange til Youtube-kanal

Det kan man blandt andet se på Maria Kjeldbjergs egen Youtube-kanal, hvor den nu 13-årige pige selv indspiller og lægger sange op.

- Det var godt for hende at være i programmet og at blive presset, og hun har fået mod på mere, fortæller Jakob Kjeldbjerg, som for tiden kan opleves som ekspeditionsleder i "Robinson Ekspeditionen" på TV3. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden