Fredag, 23. august 2013 — af John Lautrup

Jes Dorph-Petersen: Jes Dorph havde depression

Jes Dorph-Petersen havde depression og misbrugsproblem
Jes Dorph-Petersen
Birger Storm
I ny bog afslører Jes Dorph-Petersen mørke sider af sit liv. Blandt andet et misbrugsproblem.

Vi kender ham som den glade, kompetente og nyforelskede TV-vært, men Jes Dorph-Petersen har også famlet rundt i livets mørke afkroge. Det afslører han ifølge BT i en ny biografi med titlen "Dorph - Historier fra den anden side". Ret opsigtsvækkende røber den populære vært nu, at han har været ude i både misbrugsproblemer og har haft en depression.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I bogens pressemateriale står der: "Bogen er en fortælling om fædre, mødre og sønner. Om kærlighed og skilsmisse, ensomhed og misbrug, lavt selvværd og om den depression, som ramte Jes Dorph-Petersen en aften i 2011 og blev vendepunktet i hans liv."

Jes Dorph-Petersen sagde i 2011 sit job op som TV 2s Mr. News for at blive fodboldvært på 3+, og kort forinden var han blevet skilt fra sin kone gennem 25 år, Lene Lindholm Mortensen. Det tog hårdt på ham, men det er nyt, at han var så langt ude.

- Bogen fortæller om mit liv, både de sjove og gode stunder, men også de kriser, der har været undervejs. Det indbefatter et personligt misbrug og andre mørke sider af mit liv, siger Jes Dorph-Petersen til BT uden at ville uddybe, hvad han var afhængig af, og hvorlænge misbruget stod på.

Han er forlængst kommet til hægter igen. Har tabt sig 20 kilo og skal snart giftes med sin kæreste, Louise Lehrmann - læs her hvornår...

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden