1. nov. 2018
Af Karina Didriksen

Julie Berthelsen om Popstars: Det ændrede mit liv

Julie Berthelsen.
Julie Berthelsen.
Foto: TV3
Sangerinden Julie Berthelsen fortæller i TV3’s ”Til middag hos”, hvad det betød for hende at deltage i talentkonkurrencen ”Popstars”.

Julie Berthelsen var 23 år gammel, da danskerne lærte hende at kende som den talentfulde, grønlandske pige i sangkonkurrencen ”Popstars” på TV 2.

Dengang var hun lægestuderende, men uddannelsen blev lagt på hylden, da hun kom med i programmet – og blev kendt som ”Popstars”-Julie.

- Det gav mig det, jeg åbenbart inderst inde drømte om. Jeg slog igennem og etablerede mig, og her er jeg så 15 år efter. Jeg er dybt taknemmelig og har aldrig set det som noget negativt, fortæller Julie Berthelsen torsdag i TV3’s ”Til middag hos”.

Julie tog springet

Efter ”Popstars” fik den i dag 39-årige Julie Berthelsen stor succes med sin debutsingle ”Every little part of me”. Konkurrencen ændrede hendes liv, og hun har levet af musikken lige siden.

- Musikken har egentligt altid banket på, men om jeg havde valgt at tage springet og direkte prøve at leve af det og kun have det, det ved jeg ikke, om jeg havde gjort uden ”Popstars”, lyder det fra sangerinden i programmet.

Julie Berthelsen fik en andenplads i ”Popstars”, der i 2002 blev vundet af den 17-årige Jon Nørgaard.

Jon Nørgaard og Julie Berthelsen i 2002.
Jon Nørgaard og Julie Berthelsen i 2001.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

”Til middag hos” kan ses på TV3 mandag-torsdag kl. 19.00.

Læs mere om: