Karina fra Luksusfælden fik et nyt liv

Karina og Martin fra Luksusfælden

Karina og Martin fra Luksusfælden

Foto: Sine Fiig
Der var godt nyt om Karina, da "Luksusfælden" her til aften besøgte den tidligere deltager fra det populære program.

For fem år siden havde Karina mørkt rødligt hår, boede i hus med kæresten, Martin, og brugte mere en 12.000 kroner for meget HVER måned.

I dag er håret kort og lyst, Karina er ikke længere sammen med Martin, hun er flyttet i lejlighed, er blevet færdig som pædagog, har fået job, og så har hun styr på sin økonomi!

Alt sammen i forlængelse af, at hun for fem år siden havde besøg af værterne fra "Luksusfælden". De eneste, der er tilbage fra dengang, er Karinas hunde, som hun ellers blev opfordret til at skille sig af med, men som hun ønskede at beholde.

 

Hundene skaber glæde

Ikke mindst på grund af dem sidder Karina i gæld de næste 14-15 år, men der er styr på økonomien. Hun får betalt sine regninger, og hundene er så stor en glæde i hendes liv, at de er værd at betale for. Karina er glad for, hun tog ansvar og kom ud af den negative spiral, hun var havnet i.

Og det var godt nyt for konceptet, Luksusfælden, der har lavet 140 programmer og dermed besøgt 140 danske familier, som siden har sparet millioner af kroner.  Det er nemlig ikke bare Karina, der har haft succes efter sin medvirken. To andre familier, der var med i programmet her til aften, er kommet på rette køl efter deres medvirken.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden