Onsdag, 28. august 2013 — af af Ude og Hjemme, Aller Media

Kenneth fra Luksusfælden: Ikke lykkeligere uden gæld

Kenneth og Laura i "Luksusfælden".
Kenneth og Laura i "Luksusfælden".
Foto: Alex Tran
Så du Kenneth og Laura i ”Luksusfælden tirsdag aften? Få deres historie her.

Kenneth havde oparbejdet en gæld på 1,2 mio. kr., allerede inden han mødte Laura – og overforbruget fortsatte. Først da eksperterne fra Luksusfælden trådte til, fik de styr på gælden, men lykkeligere regner de ikke med at blive.

Eksperterne fra Luksusfælden var rystet over Laura Christiansen og Kenneth Schmidts forbrug. Det unge par har både hus, biler, havetraktor, hund, iPhones, iPad og fladskærme. Men penge til at betale med havde de ikke.Hver måned brugte de 18.500 kr. mere end de tjente.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overraskende nok tog parret fra Vamdrup situationen med ophøjet ro.

- Jeg har aldrig ligget vågen over økonomi. Min gæld bliver jo ikke mindre af, at jeg sover dårligt, siger fabriksarbejderen Kenneth, da Ude og Hjemme besøger parret en måned efter sidste optagelse.

Der var ellers nok at ligge vågen over. 26-årige Kenneth, som stod bag størstedelen af overforbruget og de dårlige investeringer, havde sammenlagt en gæld på 1,2 mio. kr., da han mødte 19-årige Laura for et år siden.

Kenneth skjulte intet

Inden parret blev officielt kærester, valgte Kenneth at ringe til Laura for at sætte hende ind i virkeligheden.

- Jeg satte mig i et hjørne herhjemme med 10 kolde øl, og så ringede jeg til hende og fortalte alt. Det var vigtigt for mig, for jeg tror ikke, man bygger noget op ved at være uærlig, siger Kenneth.

Et par dage efter tog Laura hjem til ham, og siden har de været uadskillelige.

Laura, som er uden arbejde, har aldrig hævet stemmen, selv om Kenneth brugte tusindvis af kroner på især teknologi og biler – som da han købte en ny havetraktor, så de havde to stående i garagen. Eller da han købte en Mercedes, som han solgte efter fem måneder med et tab på 60.000 kr.

- Jeg er nok meget en impulskøber. Hvis jeg mangler noget, skal jeg bare have det, erkender Kenneth, som er vokset op i en familie, hvor pengene var små, så han har aldrig prøvet at komme i skole med det nyeste nye.

- Det er nok derfor, at jeg som voksen har købt så meget, lyder hans forklaring.

Hans forbrug har dog aldrig forskrækket Laura.

- Kenneth er så dejlig og kærlig, og jeg har hele tiden vidst præcis, hvad pengene er gået til, siger hun.

Luksusfælden hjalp

Siden Luksusfældens eksperter trådte til, har parret levet så disciplineret, at de kan forvente at blive gældfri og tre år og ni måneder.

Parret gik også med til at sælge mange af deres ting, så de faktisk tjente 40.000 kr. Men hunden Balder nægtede de at skille sig af med.

- Det er da rart at blive gældfri, men om jeg bliver lykkeligere af det, ved jeg nu ikke, siger Kenneth, som har lovet sig selv, at han engang i fremtiden vil eje en Mercedes igen.

Du kan se Luksusfælden hver tirsdag kl.20 på TV3.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden