19. sep. 2018
Af Karina Didriksen

Line Baun Danielsen: Derfor er jeg single

Line Baun Danielsen.
Line Baun Danielsen.
Foto: TV3/Bjørn Jakobsen
Den tidligere TV-vært Line Baun Danielsen fortæller i TV3’s ”Til middag hos”, hvorfor hun ikke har en kæreste.

56-årige Line Baun Danielsen nyder at have to unge mænd i sit liv – sønnerne Rasmus og Emil – men prinsen på den hvide hest har hun endnu ikke fundet.

Den tidligere TV-vært giver sit bud på, hvorfor hun er single, i den nye sæson af TV3’s ”Til middag hos”, hvor hun onsdag fik besøg af Naser Khader, Mads Christensen og Gina Jaqueline.

- Den ene ting er, at jeg er mega-kræsen, den anden ting er, at jeg har levet det arbejdsliv, jeg har gjort, hvor jeg har været så meget delt i to halvdele, at når jeg havde fri, så prioriterede jeg at være sammen med mine unger, min familie og mine venner, fortæller Line Baun Danielsen i ”Til middag hos”.

Ønsker et holdbart forhold

Line Baun Danielsen brød i 2013 med den 18 år yngre fodboldspiller Kim Drejs, og hun fastslår i TV3-programmet, at hun ikke leder efter en kæreste, der er mange år yngre.

- Hvis jeg møder en nu i en alder af 56, så skal det være noget, der er holdbart, ellers er det ikke en investering værd, understreger foredragsholderen i programmet, der sendes onsdag den 19. september.

Den ottende sæson af ”Til middag hos” kan ses på TV3 mandag til torsdag kl. 19.00.

https://imgix.billedbladet.dk/til-middag-hos-uge-1_5ba241f7d5754.jpg
Foto: TV3/Bjørn Jakobsen

Læs mere om: