Torsdag, 17. december 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Linse Kessler åbner op: Det var min værste jul

Linse Kessler
Linse Kessler
Foto: Lars H. Laursen
Julen er ikke nem for alle, og også Linse Kessler har prøvet at have en trist juleaften.

Linse Kessler kan se frem til en dejlig jul i familiens skød, men julen har ikke altid været forbundet med hygge og traditioner for den populære tv-stjerne.

Det fortæller Linse meget ærligt om i ”Jul på Bryggen”, hvor hun mindes et særligt år, hvor højtiden bestemt ikke inkluderede hverken julemad, juletræ eller hyggeligt samvær.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg var sammen med min bror. Vores mor og min brors far ikke hjemme. De var da på Haraldsborg – på bodegaen. Vi spiste rugbrødsmadder, og så kom de ved 23-tiden, og da var vi gået i seng. Det var sørgeligt, mindes Linse Kessler i programmet.

Her lægger hun ikke skjul på, at hendes mor, som gik bort i 2016, ikke var stor fan af julen eller de traditioner, mange forbinder med højtiden.

Til gengæld tager hendes datter Geggo nu revanche på den del. Heller ikke hun er nemlig vokset op med et særligt forhold til julen, men det forsøger hun at lave om på, efter hun selv er blevet mor.

- Vi har aldrig gjort os i traditioner, og vi havde heller ikke lange huleaftener. Det var sådan hurtigt ind og ud, og vi hygger. Og det var fint. Men nu kan jeg mærke, at mit behov for traditioner er større, efter jeg har fået børn, lyder det fra Geggo, som er mor til Alba på fire og Sia på fire måneder, i programmet.

Derfor kan man i programmet også se, at familien og mormor Linse forsøger at skabe nye traditioner, blandt andet i form af småkagebagning. Hun er imponeret over, at datteren formår at klare det hele. 

- Geggo er en supermor. Jeg ved slet ikke, hvor hun har det fra. Det er ikke fra hverken Mopper eller jeg, fortæller en stolt Linse Kessler i ”Jul på Bryggen”.

Man kan se andet og sidste afsnit af "Jul på Bryggen" torsdag aften klokken 20.30 på TV3. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden