16. maj. 2021
Af Stine Ramlyng

Linse Kessler bryder sammen for rullende kamera

Linse Kessler
Linse Kessler med sin græske gadehund onkel Benny.
Foto: Hanne Juul
Linse Kessler er kendt for at være en hård negl, der godt ved, hvor skabet skal stå. Men hun er også kendt som en omsorgsfuld mormor, dyrenes ven og en følsom datter, der savner sin mor Mopper.

Linse Kessler er flyttet et utal af gange. I forskellige lejligheder på Islands Brygge, så til Spanien, til et hus i Dragør, og tilbage til Islands Brygge, hvor hun sidste forår flyttede ind i sin afdøde mor Moppers lejlighed, der ligger i stueplan.

Men nu skal den 55-årige realitystjerne flytte igen. Det skyldes at hendes ene hund, Turbo Torben, bliver dybt stresset af larmen fra gaden. Det fortæller hun i det kommende afsnit af "Familien fra Bryggen".

https://imgix.billedbladet.dk/linsehunde.jpg
Linse med sine to hunde, Turbo Torben og onkel Benny.
Foto: Hanne Juul

Kæmpe savn til Mopper

Men at flytte fra Moppers lejlighed er noget, der får tårerne frem hos Linse Kessler for det vækker en masse minder og et kæmpe savn.

- Ååh jeg vidste det ville ske, siger en grædefærdig Linse og holder sig for munden, mens hun trækker vejret dybt.

Minderne har man da lov at have

- Det er her vi har alle vores minder med Mopper. Og hun sad lige her. Jeg ville sådan ønske, at hun lige kunne komme tilbage. Bare i ti minutter, så vi kunne snakke om det, siger hun grædefærdigt i det nye afsnit af "Familien fra Bryggen", der bliver sendt torsdag den 20. maj på TV 3.

- Nogle gange tænker jeg, at lige meget hvor meget jeg græder og gør dit og dat, så kommer hun ikke tilbage. Så det er minder, der er dejlige, og dem tager jeg selvfølgelig med mig. Dem glemmer jeg ikke, når jeg går, siger Linse i afsnittet.

Se det rørende klip med en grædefærdig Linse herunder:

Se de skønne billeder af "Familien fra Bryggen" gennem tiden i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Læs mere om: