Linse Kessler dropper Islands Brygge

Foto: AOP
Linse Kessler fra "Familien på Bryggen" vil flytte til Dragør for at få fred for alle dem, der hver dag ringer på hendes dør på Islands Brygge i København.

- Man må ikke blive sur over, at man er populær, men for helvede, hvor kan det være svært især i sommerweekenderne, når folk står og kimer på min dørtelefon. Til tider op til 70 gange på en dag, fortæller Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Barmfagre Linse Kessler, datteren Geggo, samt Linses mor, Mopper, tager i aften hul på 6. sæson af ”Familien på Bryggen” på TV3, og her kan TV-seerne følge med i, hvordan Linse Kessler vælger at flytte fra lokalområdet Bryggen, hvor hun ellers har svoret at bo indtil hun dør. Men de mange mennesker, der hver eneste dag ringer på hendes dørtelefon, driver hende til vanvid og har nu fået hende på nye tanker.

- Jeg har lige fået en ny dørtelefon sat op, fordi jeg flåede den gamle ud af væggen en dag, jeg gik amok, fordi jeg ikke kunne være i fred. Derfor vil jeg flytte væk. Helt til Dragør, fortæller Linse, der dog vil beholde sin lejlighed på Bryggen.

Linse har planlagt, at hendes 76 år gamle mor kan flytte med og bo i et lille anneks til Linses nye hus.

Her kan Mopper få fred og ro og lidt mere frisk luft, og hendes hund, Pixie, kan få lidt mere motion. Men det er planer, som Mopper ikke helt er enig i.

- Pixie får nok af frisk luft og motion på turen fra min lejlighed og hen til mit lokale værtshus, Cafe Haraldsborg, siger Mopper.

- Så det kan Linse godt glemme. Der er også alt for langt til alting derude (i Dragør, red.). Linse holder heller ikke længe derude på landet. Så skal hun jo til at lave mad og huske at have ting i køleskabet. Derude kan man jo ikke lige stikke ned i kiosken eller ned efter en pizza, siger Mopper.

Se i videoen herunder hvad der venter dig i ”Familien på Bryggen”...

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden