5. sep. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Linse Kessler: Jeg er blevet mere voksen

Linse Kessler
Linse Kessler
Foto: Kaspar Wenstrup
Meget er sket for Linse Kessler, som blandt andet er blevet veganer, er stoppet med at ryge og har fået kort frisure inden for de seneste måneder.

Linse Kessler og resten af ”Familien fra Bryggen” er tilbage med endnu en sæson af den populære reality-serie.

Og her er meget heldigvis ved det gamle, men der er også sket nye ting – især for Linse.

Linse Kesslers vilde forvandling

- Jeg er blevet lidt mere voksen. Jeg har fået nyt hår og går og nyder min mormor-rolle mere og mere og håber på flere børnebørn. Jeg er holdt op med at ryge og er blevet 100 procent veganer. Det er tid til forandringer, fortæller Linse Kessler til BILLED-BLADET

Og de forandringer har sat sig sine spor hos den populære realitystjerne.

- Og så har jeg jo taget på, og det elsker jeg. Man ser så sund ud med kinder og dobbelthage og delle på maven og større numse, griner hun.

TV fik stor betydning for Linse

Men det gør bestemt ikke Linse noget, at der er kommet lidt ekstra på sidebenene, og det er langt fra den eneste forskel, seerne har kunnet følge i ”Familien fra Bryggen” gennem 16 sæsoner.

Siden den første sæson blev sendt i 2011, er der nemlig sket store forandringer, og Linse Kessler sætter stor pris på den betydning, programmet har haft for hendes liv.

Var strid før

- Jeg var ikke en voldsperson, men jeg var strid i gamle dage og også, da jeg blev mere voksen. Men her har jeg en kontrakt med TV3, der siger, jeg ikke må have verserende eller igangværende sager. Nogle gange får man lyst til at brænde af – men nu er det blevet bedre. Men dengang var det meget godt at have det i baghovedet: ”Lad nu være med at spille dum eller tage en forkert beslutning, Linse!” For så er det slut med Linse. Det har været rigtig godt for mig.

Se flere billeder af Linse Kessler og familien i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Læs mere om: