Linse Kessler overrasker: Her er hendes nye store projekt

Foto: Kaspar Wenstrup

Linse Kessler har taget hul på et nyt eventyr, og snart åbner hun det nye take away-sted Veganski.

Søndag, 22. september 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Tv-personligheden Linse Kessler har allerede oplevet mange store forandringer i år, og snart tager hun hul på endnu et eventyr.

Linse Kessler i spidsen for vegansk take away 

Tidligere på året blev hun veganer, og snart åbner "Familien fra Bryggen"-stjernen et vegansk take away-sted midt på Amagerbrogade med veninden Cha Cha. 

- Cha Cha er min partner, og hun er rustet til at kunne lave mad til virkelig mange mennesker. Jeg står for alt markedsføring, og jeg kommer til at hjælpe med at handle og i køkkenet og med at ekspedere. Hvad jeg kan udover mit fuldtidsjob med at optage og alt det andet, fortæller Linse Kessler. 

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

De to kvinder er i fuld gang med at gøre klar til åbningen af Veganski, som er navnet på det nye take away-sted. Og de håber, at alle mulige mennesker vil besøge deres sted - også selv om man ikke er veganer. 

Håber der komme kødspisere

- Vi vil gøre det så billigt, vi overhovedet kan. Selvfølgelig vil vi gerne tjene penge, men vi skal ikke skumme fløde her. Det er vigtigt for os, at folk bliver glade for vores mad. Og vi håber, der kommer rigtig mange kødspisere, som giver det en chance. Det er et af vores rigtig store ønsker - alle er velkomne, fortæller Linse Kessler. 

Linse Kessler forventer, at Veganski åbner omkring den 1. november.  

Foto: Privat

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe dette billede fra Linse Kesslers instagram-profil.