Linse Kesslers mor indlagt

Linse Kessler og Ann Kessler.

Linse Kessler og Ann Kessler.

Foto: AOP
Reality-stjernen bragte sin mor Ann Kessler til et hospital, efter hun fik en voldsom allergisk reaktion.

Mor Ann fra ”Familien på Bryggen” havde i flere dage døjet med en opsvulmet tunge, røde plamager og en afsindig kløe, da hendes datter Linse Kessler søndag ringede til vagtlægen og fluks kørte hende til et hospital.

- Mopper er jo ikke sådan en, der beklager sig, hun er mere sådan en "nå jaja-type, det går nok-type". Men da hun ringede mig op og fortalte, at hun ikke længere kunne holde kløen ud mere, og at det bare blev værre og værre, og at hun ikke fik sovet, så ringede jeg altså til vagtlægen med det samme, fortæller Linse Kessler til astma-allergi.dk.

På hospitalet blev det konstateret, at 75-årige Ann Kessler, eller Mopper som hun kaldes, var blevet ramt af en voldsom allergisk reaktion, der blandt andet fik tungen til at hæve, så hun kunne få svært ved at trække vejret. Hun kom derfor straks i behandling.

Allergikilden skal findes

- Om det var fordi, vi er kendt fra "Familien på Bryggen", eller fordi de var nervøse for min mors luftveje, det ved jeg ikke helt, men de blev i hvert fald ved med at tale om det med hendes luftveje. Lægen mente, at det var ret alvorligt, at Moppers tunge var så stor, fordi luftvejene kunne lukke til, fortæller Linse Kessler.

Efter otte timer fik Linse Kessler lov til at tage sin mor med hjem, og nu er det store spørgsmål bare, hvad der var skyld i den allergiske reaktion.

- Mops skal til lægen i morgen, og så skal de i gang med at finde ud af, hvad hun er overfølsom over for. Men det er nok ikke så nemt, for lægen opdagede også lige her den anden dag, at Mops har betændelse i hele munden, så nu er hun også på penicillinkur, forklarer Line Kessler.
 

Læs hele interviewet på astma-allergi.dk

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden