3. jun. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Linse og Geggo efter Familien fra Bryggen-pause: Sådan har de det nu

Linse og Geggo
Linse og Geggo
Foto: Kaspar Wenstrup
Torsdag kan man se det sidste afsnit af "Familien fra Bryggen", inden programmet holder pause på ubestemt tid.

Det er ti år siden, at man for første gang kunne se ”Familien fra Bryggen”, og siden er det blevet til 19 sæsoner med Linse, Geggo, Didde og alle de andre.

Men torsdag løber sidste afsnit over skærmen. TV3-programmet holder nemlig pause på ubestemt tid.

Geggo: Det er lidt sørgmodigt

- Nogle gange er jeg lidt sørgmodig, for vi ved jo ikke, om vi nogensinde kommer til at lave det igen. Men folk har taget rigtig godt imod det. Det virker til, at folk forstår det, og de har også set, at vi har haft vores ture. Det er det helt rigtige, siger Geggo om beslutningen, der kommer efter, at der tidligere på året var uvenskab mellem hende og hendes mor.

Også Linse er glad for beslutningen.

- Vi har virkelig brug for at være en familie og finde hinanden uden kamera. Det er ikke fordi, kameraet ødelægger noget for os. Men når det ikke er der, er vi tvunget til at være sammen på onsdag, fordi vi skal optage. Nu kan vi være sammen, når vi har lyst, forklarer hun.

Efter ti år med optagelserne til ”Familien fra Bryggen” er det dog ikke helt nemt at stoppe fra den ene dag til den anden.

- Jeg snakkede med Geggo om det forleden. Vi synes, det er mærkeligt, og vi tænker hele tiden i fjernsyn, og at det skal vi huske at sige, og at det kunne være godt at have med i ”Bryggen”, siger Linse og fortsætter:

- Der kommer en tilvænningsperiode, for det er ti år, vi har gjort det. Geggo har gjort det hele sit voksne liv.

Selvom det er slut med ”Familien fra Bryggen” for denne gang, er mor og datter ikke færdige med at lave tv. De er begge i gang med nye projekter, men de kan endnu ikke løfte sløret for, hvad det drejer sig om.

Se flere billeder af "Familien fra Bryggen" i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Læs mere om: