Torsdag, 16. juni 2022 - af Majken Munk

Linse skal endelig på date: Sådan går det med kærligheden

Linse Kessler

Linse Kessler

Foto: Søren Jul Lamberth
I knap et år har Linse været i kontakt med flirten Marlon, og endelig skal de på deres første date. Nu afslører hun, hvordan det går med kærligheden.

Det har stået lidt stille med kærlighedslivet for Linse Kessler i en del år, men nu tager hun revanche.

I godt et år har hun skrevet med Marlon på Tinder, og under optagelser til den nyeste sæson af ”Familien fra Bryggen” er det endelig tid til deres første date.

Første møde

Allerede i sommeren sidste år løftede Linse sløret for, at hun havde fået en ny flamme. Dengang indrømmede hun dog, at hun ikke havde mødt ham før.

Det blev der efterfølgende lavet om på, for de var på deres første date sammen, mens kameraerne rullede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kan ikke røbe det hele, men jeg kan sige, at vi kommer til at møde ham i den nye sæson. Nej, jeg har ikke været nervøs for at vise ham frem, men det er da lidt synd, når man skal se hinanden for første gang, at det så bliver med kamera. For mig er det jo helt normalt, men han var sådan okay, fortæller Linse grinende til BILLED-BLADET.

Lidt genert

Daten er med i den seneste sæson af ”Familien fra Bryggen”, og her forklarer Linse, at han er fra Færøerne, men at han til dagligt bor i Sverige.

Hun er begejstret for mødet, selv om hun godt kunne mærke, Marlon var lidt nervøs.

- Han tog det pænt, men man kan godt se, at han er lidt genert. Men da kameradamen var gået, sad vi og fik en kop kaffe hjemme ved mig, og der var han sgu lige så genert, fortæller hun.

Tid sammen

Ved afslutningen af daten, drister Linse sig til at spørge, om de skal ses igen, og det vil Marlon gerne.

Hvordan er gået siden, er Linse en smule hemmelighedsfuld omkring, men hun giver udtryk for, at de skal bruge mere tid sammen.

- Jeg tror, vi skal lære hinanden bedre at kende, fortæller hun.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden