13. aug. 2016
Af af Trine Larsen

Lisbeth Østergaard gift: Bryllup med overraskelse

Lisbeth Østergaard, Ralf Christensen
Lisbeth Østergaard, Ralf Christensen
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
TV-værten Lisbeth Østergaard sagde lørdag eftermiddag ja til manden i sit liv, Ralf Christensen - der overraskede sin brud med alle tiders festlige og overraskende espalier.

Det skete i Skovshoved kirke foran godt 100 gæster og parrets fælles søn, 17 måneder gamle Viggo, der var udset til at være brudesvend for forældrene, sammen med Sophy, datter af brudens gode veninde og kollega, Camilla Gohs Miehe-Renard.

Men Viggo ville det anderledes, så farmor Lena måtte gå med og holde i hånden og sidde sammen med Viggo under vielsen.

Lisbeth Østergaard: Hvor er det sejt!

Netop som Lisbeth Østergaard ankom til kirken, begyndte det at regne, og selvom regnen ikke var stilnet af, da parret var blevet viet, så måtte bruden ud. For foran kirken havde gommen, Ralf Christensen sørget for, at deres fælles passion, Star Wars-filmenes figurer, stod og dannede espalier med bl.a. de fra filmene kendte lyssværd.

- Hvor er det sejt, storgrinende den glade brud, der var i den smukkeste brudekjole fra Lasse Spangenberg og med en helt speciel brudebuket fra Estilo, lavet af hendes yndlingsblomster, roser og "brændende kærlighed", kaldet Queen.

Efter vielsen kørte brudeparret til kurhotel Skodsborg, mens gæsterne foran kirken blev budt på kaffe fra en kaffevogn, inden de skulle til først reception og efterfølgende fest på det smukke hotel.

Lisbeth Østergaard, der netop har skiftet arbejdsplads til TV3, venter sammen med sin mand til det nye år, med at rejse på bryllupsrejse.

Glæd dig til hele den skønne bryllups-reportage i BILLED-BLADET på torsdag.

Læs mere om: