Lisbeth Østergaard glæder sig til nyt værtsjob

Lisbeth Østergaard.

Lisbeth Østergaard.

Foto: Krestine Havemann

TV-værten Lisbeth Østergaard har lige købt hus, og nu har hun landet værtsrollen på et nyt boligprogram på TV3.

Mandag, 12. december 2016 - af Karina Didriksen

Lisbeth Østergaard var indtil for nylig vært på TV3’s ”Krimicentralen”, men efter programmet er blevet taget af sendefladen, kan hun nu se frem til nye udfordringer.

Den 36-årige TV-vært har nemlig landet værtstjansen på et helt nyt boligprogram på TV3. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

Stadig hemmeligt

- Jeg kan endnu ikke sige så meget om programmet, da det stadig er hemmeligt. Men jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Vi har jo selv lige købt et hus, som vi er ved at renovere, så jeg ved, hvor meget ens hjem betyder for en, siger Lisbeth Østergaard til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det er ikke altid lige let, og der er mange beslutninger. Heldigvis har vi rigtig gode folk til at hjælpe os, ellers var vi druknet for længst.

Lisbeth Østergaard skal ud i virkeligheden

Lisbeth Østergaard og hendes mand Ralf valgte at flytte fra lejlighed til hus med deres lille søn, og nu ser hun frem til at hjælpe danskere med at få opfyldt deres boligdrømme på TV3.

LÆS MERE: Lisbeth Østergaard: Sådan holder jeg mig skøn

- Det er jo noget helt nyt, og det bliver også fedt. Jeg har i mange år lavet TV fra et studie - nu skal jeg ud i virkeligheden og møde folk, der hvor de er. Det glæder jeg mig til, fortæller Lisbeth Østergaard.

Ifølge tv3.dk bliver programmet optaget fra januar til marts 2017, og her vil to boligeksperter hjælpe de medvirkende med at finde deres drømmebolig.