23. okt. 2017
Af Karina Didriksen

Lotte Friis om yngre kæreste: Jeg vil ikke vente med børn

Christoffer Schnack og Lotte Friis
Christoffer Schnack og Lotte Friis
Foto: Jeppe Michael Jensen
Den tidligere topsvømmer Lotte Friis har taget børnesnakken med sin otte år yngre kæreste Christoffer Schnack. Det fortæller hun i TV3-programmet "Til middag hos".

Lotte Friis har altid drømt om at blive mor, så selv om hun kun har været sammen med den otte år yngre Christoffer Schnack i 10 måneder, har de allerede haft den obligatoriske børnesnak.

Det fortæller den tidligere topsvømmer i den nye sæson af ”Til middag hos” på TV3.

- Det er en samtale, vi har måttet tage lidt tidligere end mange andre par, fordi jeg netop er 29, og han er 21. Jeg kan godt forstå, hvis han gerne vil vente 7-8 år med at få børn, det vil jeg bare ikke, siger Lotte Friis i ”Til middag hos”.

Ærlighed er vigtigt i et forhold

Lotte Friis er vært i ugens første program, og her taler hun åbent omkring forholdet til fodboldkæresten. Hun har gjort det klart for ham, at parret kun har en fremtid, hvis de får børn indenfor en begrænset tidsperiode.

- Jeg synes, det er meget vigtigt med åben kommunikation og ærlighed i et forhold, for ellers tror jeg ikke, det lykkes, siger hun i TV-programmet.

Der er premiere på en ny sæson af ”Til middag hos” på TV3 mandag den 23. oktober kl. 19.00. Programmet sendes mandag til torsdag, og hver uge er der fire nye, kendte deltagere.

I denne uge er det svømmeren Lotte Friis, komikeren Geo, politikeren Pernille Vermund og skuespilleren Farshad Kholghi, som har hinanden til bords.

Læs mere om: