Tirsdag, 27. september 2022 - af Majken Munk

Louise fra Luksusfælden skylder 729.000 kroner: Kæresten Simon blev hendes store redning

Louise og Simon i "Luksusfælden"

Louise og Simon i "Luksusfælden"

Foto: Viaplay Group
28-årige Louise har en gæld på 729.000 kroner, som eksperterne i ”Luksusfælden” skal hjælpe hende af med.

I Sommersted bor 28-årige Louise sammen med sin kæreste Simon på 28 år samt parrets fælles barn Milas og Louises søn fra et tidligere forhold Vincent.

Hun har en gæld, der for hver dag hober sig op, og derfor får hun besøg af eksperterne Kenneth Hansen og Sesilie Munk i håb om, at de kan hjælpe med hendes økonomiske problemer.

Tilmeldt af kæresten

Det var Louises kæreste Simon, der meldte hende til TV 3-programmet, men det kom ikke bag på hende, at han havde gjort det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til gengæld kom det bag på hende, at hun faktisk endte med at være med i programmet.

- Nu snakker vi sammen om alting, og det var hans ide, men efter jeg havde grublet lidt over det, tænkte jeg: ”Ved du hvad, lad os prøve”. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs, men jeg tænkte, at det ikke sker alligevel med alle de mennesker, der søger ind. Men det blev så os. Det overraskede mig, fortæller Louise til BILLED-BLADET.

Stor gæld

Kenneth Hansen og Sesilie Munk præsenterer som altid deltagerne for deres budget på regnskabstavlen, og der var ikke så meget, der overraskede Louise.

Den største overraskelse var, at hun havde brugt en stor mængde penge på diverseposten.

Da eksperterne løfter sløret for, at Louise har en samlet gæld på 729.000 kroner, hvor langt den største del er gæld til det offentlige, får hun også at vide, at der er lange udsigter til, hun bliver gældfri, hvis ikke hun finder flere penge til at afdrage på sin gæld.

Rørt over Simon

Eksperterne peger derfor på, at Simon skal dække flere af udgifterne selv, så Louise kan betale af på sine lån.

Da Simon indvilliger, bliver Louise meget rørt.

Da Simon gerne vil hjælpe Louise med at stå for flere udgifter, bliver hun rørt til tårer. 

Foto: Viaplay Group

- Det sidder stadigvæk i mig. Selv da vi så afsnittet, rørte det mig igen. Jeg tror, jeg bliver overvældet af taknemlighed og glæde. Det går op for mig, at der er en, der vil en så meget. Jeg beder ham ikke om at tage del i min økonomi, og så gør han det alligevel. Hvordan kan man være så heldig? Jeg har jordens sødeste og mest fantastiske kæreste, fortæller hun.

Rammer hårdt

Selv om Louise er meget taknemlig for Simons hjælp, har det ikke været helt nemt for hende at acceptere, men med tiden har hun lært det.

- Jeg havde svært ved at tage imod den hjælp, han giver mig, når han i forvejen giver så meget. Jeg accepterer det. Det, jeg ser frem til nu, er, at jeg engang bliver færdig med den gæld, for så jeg kan bidrage mere økonomisk, fortæller hun.

Glad for hjælpen

Simons store hjælp betyder, at Louise kan være gældfri om lidt over fem år, fordi eksperterne også forhandler hendes gæld og renter på gælden ned.

Simon og Louise er taknemlige for eksperternes hjælp i "Luksusfælden".

Foto: Viaplay Group

- Jeg blev da glad, når man tænker på, at det var 11 år til at starte med. Så blev det 7,5 år. 5 år og 2 måneder er ingen tid. Det går bare så stærkt. Jeg er glad for det. Man kan se en ende på det. Jeg tror, det er det, der motiverer en og holder en fast i at fortsætte, fortæller hun.

For parret overholder stadig deres budget, og deres medvirken i ”Luksusfælden” har haft stor betydning for deres liv.

- Det har betydet rigtig meget for mig og for min kæreste. Man bliver lettet. Jeg fortryder ingenting, selv om man blotter sin sjæl for hele Danmark. Jeg har fået mere overskud i hverdagen. Det kan jeg tydeligt mærke. Jeg skal ikke spekulere på de rudekuverter, der kommer ind ad døren længere. Det har betydet rigtig meget at være med, fortæller hun.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden