Tirsdag, 4. marts 2014 - af Karina Didriksen

Luksusfælden: Par smider eksperterne ud

Sara Kaae og Jan Swyrtz.
Sara Kaae og Jan Swyrtz.
Foto: TV3
Økonomi-eksperterne Sara Kaae og Jan Swyrtz fik en hård medfart af det par, som de forsøgte at hjælpe i premiereafsnittet tirsdag aften.

Det var ikke helt, hvad Anders Mølgaard Nielsen og Karina Heinrich havde regnet med, da de valgte at medvirke i ”Luksusfælden” på TV3.

I premiereafsnittet af den nye sæson tirsdag aften ser man programmets to økonomieksperter, Sara Kaae og Jan Swyrtz, besøge parret. Men efter kort tid bliver de smidt ud.

- Det var den største fejltagelse, vi nogensinde har lavet. Vi forsøgte også at få stoppet udsendelsen bagefter, men det ville de ikke, siger Anders Mølgaard Nielsen til BT.

Han tilføjer, at parret allerede efter den første optage-dag oplyste, at de ville ud af programmet, men at værterne kom tilbage dagen efter.

- Det hele var så iscenesat, vulgært og modbydeligt, da værterne kom tilbage alligevel, siger han til avisen.

Ifølge BT bliver det i programmet nævnt, da eksperterne forlader parret og opgaven med at få deres økonomi på ret fode igen, at man senere har tilbudt dem hjælp, men at dette er blevet afvist. Det er ifølge Anders Mølgaard Nielsen ikke korrekt, og han fortæller avisen, at holdet bag "Luksusfælden" ikke har ringet til parret siden.

Ville ud af programmet

Optagelserne fandt sted sidste år, og i dag er parret gået fra hinanden. De forstår slet ikke, at afsnittet med dem bliver vist på TV, når de sagde klart og tydeligt, at de ville ud af programmet.

- Det havde allerede ødelagt så meget, så hvorfor skal man ødelægge endnu mere. Der kunne TV3 være mere medfølende, siger Anders Mølgaard Nielsen til avisen.

TV3’s pressechef Søren Hedman tager dog anklagerne med ro.

Det er godt fjernsyn

- Når der er total kaos, og der kommer to ind, der viser dem billedet af, hvordan det ser ud, så gør det ondt. Vi vælger at sende programmet, fordi det er godt fjernsyn. Derudover har vi vurderet, at der ikke har været store personlige omkostninger for parret eller tredjepart i programmet, lyder det fra Søren Hedman til BT.

BT skriver, at Søren Hedman ikke kan svare på, hvordan det kan være, det bliver oplyst i programmet, at holdet bag "Luksusfælden" har kontaktet parret, når Anders Mølgaard Nielsen siger det modsatte.

”Luksusfælden” bliver vist hver tirsdag klokken 20.00 på TV3, og det er den 12. sæson af det populære program.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden