Onsdag, 1. oktober 2014 — af Hanne Rask

Luksusfælden: Sådan går det med Rikke og Michael i dag

Rikke og Michael fra Nakskov i "Luksusfælden".
Rikke og Michael fra Nakskov i "Luksusfælden".
Foto: TV3
I godt tre måneder har Rikke og Michael, som man kunne følge i "Luksusfælden på TV3 i går, været på egen hånd med deres økonomi. Læs her hvordan det går...

Rikke og Michael fra Nakskov, der var med i gårsdagens udgave af "Luksusfælden" på TV3, havde problemer med gammel gæld fra Michaels tidligere forhold.

En stor gæld, som han på ingen måde fik betalt af på, og som blot voksede sig større. Det ændrede sig, efter "Luksusfælden"s eksperter var på besøg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Michael fik reduceret sin gæld, og nu går det fremad for familien, fortæller hans kone Rikke til BILLED-BLADET:

- Det går rigtig godt. Vi skulle selvfølgelig lige sunde os lidt overpå det hele, men derefter tog vi kontakt til banken, og derfra kører det hele nu af sig selv. Og så sørger vi for kun at handle ind en enkelt gang om ugen. Før var det jo hver dag, og så får man brugt alt for mange penge. Nu går det fint, og vi får betalt af på det, vi skal, siger Rikke, der tror på, at hun og Michael er gældfri om 4 ½ år og så kan begynde at kigge efter det hus, de drømmer om.

- Jeg vil sige, vi ikke kunne have gjort det uden Luksusfældens hjælp. Godt nok var det grænseoverskridende, at vi skulle have udstillet vores dumhed på TV, men det er ikke noget imod det, vi har fået ud af det, siger Rikke og tilføjer:

- Vi er SÅ glade.

Her kan du se et klip fra programmet i går - hele "Luksusfælden" genudsendes søndag klokken 20.00 på TV3.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden