Mesterkokken Jesper Koch: Derfor spørger jeg altid min kone til råds

Jesper Koch

Jesper Koch

Foto: Lars H. Laursen
Jesper Koch er en travl mand, men når han kaster sig ud i nye projekter, har han inden da spurgt sin kone Birgitte om hendes mening.

Til dagligt driver Jesper Koch Hotel Alsik i Sønderborg.

Men der er nok også rigtigt mange, der genkender ham fra programmer som ”Masterchef”, ”Masterchef Jul” og hans eget program ”Koch’en på toppen”.

Før han pensler et nyt projekt ind i sin efterhånden fyldte kalender, hører han lige konen Birgitte, hvad hun tænker om det.

Spørger konen

Der er ingen tvivl om, at Jesper Koch er en finessernes mand. Selv de mindste detaljer går ikke hans næse forbi.

Det ved han godt, og derfor er han meget bevidst om at spørge sin kone, som han har været sammen med siden 9. klasse, Birgitte, til råds.

- Jeg er jo en mand, der absolut aldrig vil gå på kompromis, og det er jo det, der gør, at jeg har travlt. Heldigvis ved alle dem omkring mig det. Og det ved min kone også, derfor er Birgitte også tit med på råd. ”Skat, skal vi tage en ny sæson i Masterchef, eller ejeren har spurgt, om vi skal lave et nyt stort spillested, eller jeg overvejer at lave en kogebog, hvad tænker du?” fortæller Jesper Koch til BILLED-BLADET.

Lytter til konen

Jesper Koch betegner sig selv som tidsoptimist, derfor er det også en ekstra god idé, at Birgitte giver sit besyv med.

- Birgitte er altid med på råd, og hun siger tit: ”Skat, døgnet har kun 24 timer,” fortæller han.

Jesper Koch og konen Birgitte i "Koch'en på toppen". 
Foto: NENT Group/ TV 3

Jesper Koch og konen Birgitte i "Koch'en på toppen". 

Han understreger dog, at han er god til at lytte til, hvad Birgitte har at sige, selv om han er hurtig til at sige ja til nye ting.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Et af Jesper Kochs nye projekter er et spillested bagved Hotel Alsik. Hvordan det udvikler sig kan ses i den nye sæson af ”Koch’en på toppen”, der sendes på TV 3 tirsdage.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden