Mette fra Luksusfælden flygter til Jylland

Mette fra "Luksusfælden" med de to værter Sara Kaae og Jan Swyrtz

Mette fra "Luksusfælden" med de to værter Sara Kaae og Jan Swyrtz

Foto: TV3

38-årige Mette, der var med i TV3's "Luksusfælden" i aftes, opgiver nu samarbejdet med sin mand.

Onsdag, 2. april 2014 - af Dorte Quist

38-årige Mette, der er alenemor til tre børn, var hovedperson i TV3s program ”Luksusfælden” i aftes, fordi hun har store problemer med sin privatøkonomi.  

Som programmet viste, har Mette store problemer med at samarbejde med eksmanden, der først ikke ville sælge deres fælles hus i Svinninge ved Holbæk, og nu endeligt har sat det til salg - men til alt for høj pris ifølge ejendomsmægleren. Derfor har Mette nu taget konsekvensen efter programmet, og flytter til Jylland, hvor hendes familie bor, fortæller hun til BT i dag.

Flytningen skyldes, at Mette og hendes eksmand stadig er uenige. I programmet var det tydeligt, at en stor andel af Mettes økonomiske problemer skyldes hendes eksmands uvilje mod at samarbejde omkring salget af deres fælles hus, som hun flyttede fra for to år siden. Dengang aftalte Mette med sin eksmand, at huset skulle sættes til salg. Det skete i midlertidig ikke. Først nu er han gået med til at sætte det til salg, men ifølge ejendomsmægleren til en alt for høj pris, som betyder, at det aldrig vil blive solgt.

Meget anspændt forhold

Mette fra ”Luksusfælden” har modtaget tre inkasso-breve med regninger fra hendes og eksmandens fælles hus, og dem nægter hun at betale.

- Når jeg ikke bor i huset, så vil jeg da heller ikke betale.

Mette vil nu have en frisk start sammen med sine tre børn, og derfor har hun sagt sin bolig op og flytter til Jylland i løbet af sommeren.

- Jeg vil meget gerne over til min familie. Det er meget anspændt mellem mig eksmand og mig, så det er også en del af årsagen til, at jeg flytter.

- Jeg kan jo ikke påvirke min eksmand. Han vil ikke gå ned i pris, og det er der ikke så meget at gøre ved. Men nu er jeg i hvert fald nødt til at komme videre, siger Mette til BT.