11. okt. 2018
Af Karina Didriksen

Michèle Bellaiche i tårer på TV

Michèle Bellaiche.
Michèle Bellaiche.
Foto: TV3
TV-værten Michèle Bellaiche mistede sin mor i foråret, og hun bliver meget rørt, når hun fortæller tabet i TV3’s ”Til middag hos”.

Det var en stor sorg for Michèle Bellaiche, da hun i marts mistede sin elskede mor til kræft. Nu åbner hun op omkring tabet i ”Til middag hos” på TV3.

Den dag, 77-årige Lissy Bellaiche døde, var hendes datter i studiet på TV 2, hvor hun sendte live på Oscar-natten.

- Telefonen ringer klokken to minutter over seks, hvor vi lige er gået af, og så siger min far, at min mor er død. Der stod jeg i Oscar-tøj og sagde, ”selvfølgelig dør hun på Oscar-natten, det er jo at dø med stil”, fortæller en berørt Bellaiche i programmet, mens tårerne triller.

Var en livsglad kvinde

46-årige Michèle Bellaiche vidste godt, at hendes mor var alvorligt syg, men ikke, at hun ville dø netop denne dag.

- Hun var en meget livsglad kvinde med mange jern i ilden og med et kæmpe drive og en optimisme, der holdt ved lige til det sidste, fortæller TV-værten i ”Til middag hos” og tilføjer:

- Hun nægtede at se døden i øjnene, og i starten tænkte jeg "hvorfor?", men set i bakspejlet er det lige i hendes ånd. Hun gad ikke tale om døden, hun ville være i live, og det var hun lige til det sidste.

I ”Til middag hos”, der bliver sendt torsdag kl. 19.00 på TV3, er Bellaiche vært for Jens Werner, Sarah Mahfoud og Bryan Rice.

https://imgix.billedbladet.dk/bellaiche_bund.jpg
Foto: TV3

Læs mere om: