8. nov. 2017
Af Karina Didriksen

Ole Stephensen om TV-afsked: Det ramte mig hårdt

Ole Stephensen.
Ole Stephensen.
Foto: Krestine Havemann
Ole Stephensen fortæller i TV3’s ”Til middag hos”, at han måtte starte helt forfra, da han i 2008 blev fyret som vært på ”Go’morgen Danmark”. Nu vil han i Folketinget.

Ole Stephensen syntes, at han havde det fedeste job i verden, da han for 10 år siden var vært på ”Go’morgen Danmark”.

Det fik en brat afslutning, da han i 2008 fik en fyreseddel.

Der var ikke bud efter mig

I onsdagens afsnit af TV3’s ”Til middag hos” fortæller den 62-årige TV-veteran, hvordan fyringen påvirkede ham.

- Det gik op for mig, da der var gået et års tid, at der ikke rigtig var bud efter det, jeg kan. Der var mange andre, der kørte videre på TV 2 Charlie, men der var ikke bud efter det, jeg kunne, og det overraskede mig, fortæller Ole Stephensen i TV3-programmet.

Fra TV til politik

- De ville lave om på TV 2’s identitet og fred være med det, jeg var bare ikke klar over, at det ville ramme mig så hårdt, som det gjorde, siger en ærlig Ole Stephensen og tilføjer:

- Når man så er færdig med at blive overrasket over det, må man blive konstruktiv og tænke over, hvad man så skal gøre. Så må man starte forfra, og det gjorde jeg.

Ole Stephensen har nu kastet sig ud i en helt ny branche, nemlig politik. Han vil gerne i Folketinget og får sin politiske debut ved kommunalvalget i november, hvor han stiller op for De Konservative i Gentofte Kommune.

Den nye sæson af ”Til middag hos” kan ses på TV3 hver mandag til torsdag kl. 19.00. Ole Stephensen er vært onsdag den 8. november.

Læs mere om: