Tirsdag, 27. maj 2014 - af John Lautrup

Sådan holder Jes Dorph-Petersen vægten

Jes Dorph-Petersen
Jes Dorph-Petersen
Foto: Birger Storm
Jes Dorph-Petersen er 20 kilo lettere end i sine velmagtsdage. Han lagde sit liv om efter at have set et billede af sig selv i BILLED-BLADET.

Jes Dorph-Petersen kigger på billedet af sig selv i BILLED-BLADET. Året er 2010, og det er ikke noget kønt syn, der møder ham i bladet. TV2s daværende Mr. News synes, at han ligner Karl Stegger.

Det blev vendepunktet, har Jes Dorph-Petersen tidligere fortalt. Han begyndte at spise mindre, nøjedes med én i stedet for to portioner til aftensmaden, og i løbet af to år tabte han sig 20 kilo.

Og nu holder han vægten, selv om den får lov at svinge en smule, fortæller han i et interview i Helse.

- Jeg er gået på 5:2 light. To dage om ugen spiser jeg et par skiver rugbrød til frokost og en portion aftensmad. That´s it. Og så en masse kaffe i løbet af dagen. Jeg er sådan halvtidsfornuftig, kan man sige, fortæller han til Helse.

Jes Dorph-Petersens kamp med vægten er langtfra ovre. Sjovt nok har han pludselig fået smag for søde sager. Tidligere spiste han ikke slik, men nu må han overmande fristelsen, når han passerer en slikskål.

- Jeg skal passe meget på, hvis jeg ikke vil tage på igen. Forleden vidste jeg, der lå noget fyldt chokolade i køkkenet, men jeg rørte det ikke. Jeg gik endda ud og hentede to chokoladekiks til min søn uden at spise den ene, mens vi så en Manchester City-Manchester United-kamp i fjernsynet. Og så er Louise (Jes' kone, red.) god til at lave sund mad. Hun er i det hele taget god til at holde mig på sporet, siger TV3s Champions League-vært.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden