Onsdag, 28. august 2019 — af Laura Dalgård Hansen

SE VIDEO MED LINSE: Sådan kan min bror score stemmer i Vild med dans

Linse Kessler glæder sig til at se sin bror, Mikkel Kessler, på dansegulvet i "Vild med dans". Og der er særligt én person, hun håber, han får som dansepartner, fortæller hun i denne video.

13. september er der premiere på endnu en sæson af ”Vild med dans” på TV 2, og her får seerne blandt andet lejlighed til at følge bokse-stjernen Mikkel Kessler på dansegulvet.

Ifølge hans søster, Linse Kessler, har han dog ikke den store rytme på et dansegulv, men hun glæder sig alligevel meget til at følge ham på skærmen.

Linse Kessler håber på særlig person

Til gengæld har han noget andet, der muligvis kan tiltrække nogle seer-stemmer, fortalte Linse Kessler, da BILLED-BLADET mødte hende forud for den nye sæson af "Familien fra Bryggen".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hør hvad det er i videoen herover. Hør også hvilken dansepartner Linse Kessler håber, hendes bror får, og hvordan hendes afdøde mor, Mopper, ville have reageret, hvis hun havde nået at se sin søn deltage i ”Vild med dans”.

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse, hvem de modige nydansere, herunder Mikkel Kessler, har fået som dansepartnere i dette års Vild med dans.

Se også flere billeder af "Familien fra Bryggen" i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden