Fredag, 17. marts 2017 - af Majken Munk

SE VIDEOEN: Jesper Sørensen gav fodbold-interview

Jesper Sørensen

Jesper Sørensen

Foto: Lars Horn
Jesper Sørensen er stor fodboldfan og var derfor også at finde på lægterne på Aalborg Stadion, hvor han blev inviteret en tur i TV3 Sport-studiet.

Det var en veloplagt Jesper Sørensen, der var mødt op på Aalborg Stadion til noget af et rivalopgør.

Den 19-årige nordjyde er glødende AaB-fan og støttede op om holdet, da de forleden mødte FC Midtjylland i et klassisk lokalopgør. 

LÆS OGSÅ: Jesper Sørensen om TV-overraskelse: Jeg blev rørt

Jesper Sørensen gav TV-interview

Ud over at se fodboldkampen blev Jesper Sørensen budt indenfor i TV3 Sport-studiet, hvor han blev spurgt ind til sin kærlighed til det nordjyske hold. 

- Det er jeg simpelthen kommet til, fordi jeg er nordjyde, og så holder man altså med AaB, fortæller den charmerende Jesper Sørensen i en video på TV3 Sport Superliga’s facebookside

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Drengen i den gamle krop

Den unge Jesper Sørensen blev allemandseje, da danskerne først lærte ham at kende i programmet ”Drengen i den gamle krop” i 2008.

Han lever med sygdommen Progeria, som gør, at kroppen ældes otte gange hurtigere, derfor lever de fleste med sygdommen i gennemsnit 13 år. 

Heldigvis har Jesper Sørensen stadig et så fint helbred, sygdommen taget i betragtning, at han har overskud til at troppe op på Aalborg Stadion og støtte op om yndlingsholdet. 

LÆS MERE: Jesper Sørensen bliver æresborger i Faarup Sommerland

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden