Onsdag, 2. februar 2022 — af Majken Munk

Skøn nyhed: Caroline Wozniacki inviterer indenfor i nyt tv-program

David Lee og Caroline Wozniacki 
David Lee og Caroline Wozniacki
Foto: Nent Group/ Viaplay
I en række nye programmer deler Caroline Wozniacki og manden David Lee indblik i deres nye hverdag som forældre.

Til marts er der premiere på den spritnye reportageserie ”Wozniacki & Lee”, der følger Caroline Wozniacki og hendes mand David Lee.

Serien giver et særligt indblik i deres liv, som i juli sidste år tog en stor drejning, da de blev forældre for første gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget personligt

Serien, der bliver sendt på Viaplay i seks afsnit, er meget personlig, og det er nyt for parret at dele så meget af deres privatliv.

- I mange år har det handlet om os, og at vi nu er blevet forældre, er et nyt og spændende kapitel i vores liv. Det er altid lidt nervepirrende at dele en så personlig historie, men at være med i denne serie har givet os mulighed for at kigge tilbage på vores karrierer og dele den mest fantastiske historie i vores liv; at blive forældre til Olivia, fortæller Caroline Wosniacki og David Lee i en pressemeddelelse.

Foruden at man følger parrets tilbageblik på deres store sportskarrierer, følger man også, at de ser frem mod at blive forældre til datteren Olivia.

Masser af baby

I serien følger man blandt andet Caroline Wozniacki på photoshoot, hvor hun skal have taget gravidfotos af sin flotte mave.

Hun giver også et indblik i, hvordan parret gør hjemmet klar til, at der skal komme en baby.

Men man følger dem også i tiden efter, at Olivia er ankommet, og hvordan deres liv forandres for altid.

Store stjerner

De mange programmer giver også seerne et smugkig på, hvordan det celebre par gør sig klar til at træde ind på den røde løber.

Derudover medvirker en række sportsstjerner og private venner af parret. Det gælder blandt andet tennisspilleren Serena Williams og basketballspilleren Draymond Green.

Så dukker en del af Caroline Wozniackis familie også op. Hun skal blandt andet fortælle om det særlige bånd, hun har til sin far Piotr.

Samtidig følger man parret, der skal bygge deres nye fælles hjem i Miami.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden