25. aug. 2014
Af Jan Bergman

Smugkig på MasterChef - Dommernes duel

"Masterchef - Dommernes duel 2014"
"Masterchef - Dommernes duel 2014"
Foto: TV3
I aften, mandag, går premieren for ”MasterChef - Dommernes duel”. Få et smugkig på de første minutter af programmet her.

”I MasterChef - Dommernes duel” sætter de tre dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og David Johansen, alt ind på at sikre deres eget hold ”MasterChef”-trofæet i en intern konkurrence dommerne imellem.

Hver dommer har hver en uge i køkkenet med seks madglade deltagere. Her gælder det om at finde to kandidater til den endelige kamp om ”MasterChef – Dommernes duel”-trofæet.

Dommerne i kamp mod hinanden
I programmet er det ikke kun deltagerne, der har noget på spil. De tre anerkendte ”MasterChef”-dommere skal for første gang i programmets historie kæmpe mod hinanden, en kamp der udspilles gennem de nøje udvalgte amatørkokke.

Dommerne skal hver især oplære og vejlede deres hold, men hver dag udvælger den ansvarshavende dommer den deltager, som må forlade programmet, og som derved ikke får lov at repræsentere en af de tre dommere/holdet i den altafgørende finaleuge.

Ud over de kyndige dommeres egne råd i køkkenet får Castberg, Mielcke og David også mulighed for at få ekstra hjælp i form af et alsidigt panel. Og panelet spænder bredt helt fra David Johansens mor til tidligere ”MasterChef”-dommer Thomas Herman.

I tre uger skal i alt 18 danske kendisser kastes ud i flere gastronomiske udfordringer som fx at lave en kompliceret islagkage og under stort tidspres at skabe og improvisere sig frem til en fantastisk vinderret.

Deltagerne har aldrig før været på så dybt vand, når de bliver stillet over for nye spændende udfordringer og for dem ukendte råvarer, men ét er sikkert: Det er kun de bedste amatørkokke, der kan overleve ugen og sikre sig en plads i den endelige finale mod de andre dommeres kandidater.

Programmet vises i aften på TV3 kl. 19.00.

Læs mere om: