9. sep. 2013
Af Karina Didriksen

Sofie Lassen Kahlke: Jeg blev tynd af at amme

Sofie Lassen-Kahlke.
Sofie Lassen-Kahlke.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kiloene raslede af skuespilleren, da hun blev mor til sønnen Alfred, men nu har hun fået sine former igen.

Sofie Lassen-Kahlke tog kun otte kilo på, da hun var gravid, fordi hun dansede på scenen i ”City Singler”, til hun var ni måneder henne. Derudover røg hendes stofskifte vejret, da hun i 2011 fødte sønnen Alfred – og så raslede kiloene ellers af hende.

- Jeg blev hurtigt enormt tynd af at amme, men ud over, at det var superfedt at kunne spise lige det, jeg ville, så følte jeg mig hurtigt som en slattenpind. Ingen røv og ingen barm. Hvor var hende med formerne? De var bare væk. Dér fandt jeg ud af, at mit kropsideal ikke er at være for tynd. Så hellere nogle kilo for meget, fortæller skuespilleren til Alt for damerne.

Den 33-årige skuespiller og TV-vært fik kritik af sin vægt, da hun var medvært på Melodi Grand Prix i januar, men hun understreger, at mange tynde kvinder sagtens kan gå og kæmpe en daglig kamp for at tage på, efter de har født. Selv foretrækker hun de former, hun er begyndt at få igen, frem for et radmagert udseende.

- Jeg har helt klart været en med former, men jeg tror, jeg er sådan en, der bliver tyndere med alderen, uden at det på nogen måde er et ideal for mig at være tynd. Ansigtet har en tendens til at blive så indsunkent. Jeg tror godt, jeg kunne komme til at tænke over ikke at blive for tynd. Det er ikke noget, jeg tænker over nu. Men jeg synes, det er pænt med lidt former, fastslår hun.

Læs mere om: