Fredag, 14. december 2012 — af af Jan Bergman

Thomas Myginds amerikanske jul

Thomas Mygind
Thomas Mygind
Foto: AOP
Selvom han har været i selskab med amerikanere hele året, har Thomas Mygind tilsyneladende ikke fået nok.

Thomas Mygind har haft amerikanere tæt inde på livet det meste af året som vært på TV-programserien "Alt for Danmark". Men han har åbenbart ikke fået helt nok af "The American Way", for han skal nemlig også tilbringe juledagene "over there":

- Jeg er jo ikke den store jule-hygger, så det passer mig fint, at andestegen og risalamanden i år bliver skiftet ud med burgere og solcreme, fortæller Thomas Mygind.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det bliver det perfekte punktum på et særdeles amerikansk inspireret år, og jeg satser på en alt andet end hvid jul på kontinentets sydligste punkt, Key West, smiler Thomas, der dog ikke har planer om at mødes med nogen af sine amerikanske slægts-turister under miniferien i USA:

- Det må blive en anden god gang, nu har de vist alle 14 mere end rigeligt at se til med at fejre deres egne juletraditioner. Mange af dem holder jo dansk jul med både risengrød, flæskesteg og brunkager, siger Thomas Mygind, der samtidig glæder sig til at skyde nytåret ind på de mere hjemlige breddegrader, i skovbrynet i udkanten af Silkeborg.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden