21. okt. 2019
Af John Lautrup

TILLYKKE: Jakob Kjeldbjerg fylder 50 år i dag

Jakob Kjeldberg
Jakob Kjeldbjerg
Foto: Lars H. Laursen
Jakob Kjeldbjerg gik i stykker som fodboldspiller, men har i den grad fundet lykken som TV-vært for "Robinson Ekspeditionen".

Jakob Kjeldbjerg er mere blød farmand end barsk ekspeditionsleder på sin 50 års fødselsdag.

TV-værten gennem 15 år på realityprogrammet "Robinson Ekspeditionen" fejrer sin runde dag i England, hvor hans to døtre, Sophia og Maria, går henholdsvis på universitet og kostskole.

Min familie har det godt

Døtrene flyttede i sommer til England fra familiens hjem i Sydfrankrig, og dagens fødselar lægger ikke skjul på, at han savner sine piger, selv om solen skinner mere, hvor han bor. Men de trives, og så er alt godt.

- Det springende punkt for mig er, at min familie har det godt. Jeg kan mærke på min kone og mine døtre, at de virkelig trives med det, de har gang i. Når familien har det godt, har jeg det godt, og når alt bare spiller, så bliver alderen jo bare et tal for mig, siger Jakob Kjeldbjerg til BT.

- Jeg har en følelse af enorm tilfredshed, selv om jeg runder et skarpt hjørne. Jeg er et rigtig godt sted i mit liv – både privat og professionelt, og så er det altså svært at bevare pessimismen, tilføjer han.

En skade satte stopper for fodboldkarrieren

Jakob Kjeldbjerg er gift med engelske Christine Kjeldbjerg, som han mødte, mens han var professionel fodboldspiller i London-klubben, Chelsea.

En skade satte en stopper for dén karriere, men siden er fulgt en flot karriere på skærmen, først som fodbold- og sportsvært inden han for 15 år siden blev sat i spidsen for "Robinson Ekspeditionen".

Stort tillykke til Jakob Kjeldbjerg.

Døtrene, Sophia og Maria, flyttede i sommer til England, hvor en tilværelse på henholdsvis University of Cambridge og kostskole medfører et enormt savn hos deres far.

Læs mere om: