24. maj. 2020
Af John Lautrup

TILLYKKE: Svend Gehrs bliver 80 år i dag

Svend Gehrs
Svend Gehrs
Foto: Martin Høien
Svend Gehrs, DR's legendariske fodboldkommentator, er sund og rask og glad for livet, men fødselsdagsfesten er desværre udskudt på grund af coronakrisen.

Svend Gehrs taler stadig med en energi, som dengang han under fodbold-VM i 1986 fulgte en Michael Laudrup-scoring over målstregen med det euforiske udbrud: "Det er genialt, det der!".

Den pensionerede fodboldkommentator kan da også glæde sig over, at han er fuldstændig frisk og frejdig, selv om han i dag fylder anseelige 80 år. Men nogen fest bliver det desværre ikke til i disse coronatider.

- Vi havde planlagt en stor brunch nede i min golfklub, men alt er jo lukket ned. Så vi udsætter det. Muligvis til efteråret, muligvis til næste år. Det er lidt ærgerligt. Vi kunne måske godt have været der, men det havde været med to meters afstand og uden knus og kram. Så er det jo ikke en fest, siger Svend Gehrs.

Han og hustruen, Kirsten, har stort set holdt sig for sig selv under coronakrisen.

– Det har været rædselsfuldt ikke rigtig at kunne være sammen med familien. Og det har heller ikke været sjovt at undvære min golf. Jeg spiller hver søndag, men havde en måneds pause. Nu er vi da heldigvis kommet lidt i gang igen, fortæller han.

Læs stort interview med Svend Gehrs i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 28. maj.

Læs mere om: