Lørdag, 13. juni 2020 — af Helle Skram de Fries

Tina Lund har fået en lille ny

Tina Lund.
Tina Lund.
Foto: Martin Høien
Springrytteren 39-årige Tina Lund har fået et lille nyt føl.
”Endelig kom hun ud til os”, skriver Tina Lund på det søde foto på sin instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her siger Tina Lind og datteren Lilly på fire goddag til det lille nye familiemedlem.
Foto: Privat
”Måske bliver det Lillys hest og ikke min”, funderer Tina Lund. Foreløbig går der nogle år, før det lille føl er gammelt nok til at få en rytter på ryggen. Ligesom der går nogle år, før Lilly bliver lige så dygtig som sin succesrige mor.

Noget at leve op til

Hvis Lilly vælger at gå i sin mors fodspor - eller hovslag om man vil - så får hun virkelig noget at leve op til. Men hun gjort sig erfaringer som helt lille på gyngehest sammen med storebror Louis. Fotoet herunder er fra 2017.
Foto: Birger Storm
Tina Lund, der i dag også er kendt fra blandt andet tv-programmet "Forsidefruer", er den mest vindende danske springrytter.

Årets sportsnavn

Hun har været danmarksmester utallige gange og tre gange nordisk mester. Hun har repræsenteret Danmark ved både EM og VM og redet et hav af internationale stævner. I 2002 blev hun som ungrytter europamester og blev samme år udnævnt til årets sportsnavn.

Første danske vinder af EM

Det var særligt stort for Tina Lund, der red på hjemmebane i Bernstorffsparken – på sin yndlingshest Lanthanid. Hun var den første danske vinder af EM. I dag bor Tina Lund det meste af året i Dubai, sammen med sin mand, Allan Nielsen og parrets to børn, Lilly på fire og sønnen Louis på syv.

Nyder sommeren i Danmark

Her rider og træner Tina Lund heste og klarer sig også her superflot til stævner. Om sommeren nyder familien livet i Danmark, hvor de har sommerhus i Rågeleje.
Foto: Birger Storm

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden