6. sep. 2021
Af Stine Ramlyng

Tre kendte danskere med i Robinson Ekspeditionen 2021: Se her hvem

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

For 22. gang tager 22 danskere afsted på deres livs eventyr, når Robinson Ekskpeditionen 2021 har premiere 6. september. Tre kendte danskere har takket ja til at tage udfordringen op.

"Tre, to, en, sæt igang!".

Jakob Kjeldberg melder endnu engang klar til at guide, trøste, skælde ud og præsentere konkurrencerne for de 22 håbefulde danskere, der er klar til at kæmpe med og mod naturen i Den Dominikanske Republik midt i det Caribiske Hav i årets "Robinson Ekspeditionen".

(Se alle deltagerne i galleriet nederst i denne artikel)

Tre kendte ansigter

Og tre kendte ansigter er i år blandt deltagerne. Ralf Østergaard Christensen, som er Lisbeth Østergaards mand, Amanda Sascha fra DR-programmet ’De dyre piger’, samt Ninos, som ejer donutskæden Bronutz sammen med sin gode ven, influencer Türker Alici, der var en del af ’Robinson’-castet i 2018.

Kan vinde en halv million kroner

De 22 danskere har alle eet mål: At blive den deltager, der udspiller alle de andre – og står alene tilbage med trofæet i hånden og en halv million kroner på lommen.

Der er garanti for masser af spænding, dramatik, intriger og underholdning, når Danmarks stærkeste realityprogram er tilbage 6. september på Viaplay og TV3 klokken 20.00, lover tv-selskabet bag produktionen.

Se alle deltagerne i dette års "Robinson ekspeditionen" i galleriet her:

GALLERI: Robinson Ekspeditionen 2021 (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

Læs mere om: