Torsdag, 20. juni 2013 - af Helle Skram de Fries

TV3 vil forvandle flop til succes

Sonny Rønne Pedersen
Sonny Rønne Pedersen
Foto: AOP
TV3 genopliver reality-programmet "Farmen".

TV3 vil genoplive programmet "Farmen", som tildigere er blevet sendt i 2004 og 2005. Der er i hvert fald meget, der tyder på, at kanalen vil give programmet end ny chance, selvom det ikke var den store succes.

På billedet ses den tidligere Robinson-deltager Sonny, der i 2004 var vært på "Farmen", som TV3 nu søger nye deltagere til. 

TV3's pressechef, Søren Hedman, fortæller til BT, at "Farmen" ganske vist ikke var den store succes, uden at han dog vil betegne det som en fiasko.

- Vi har en idé til nogle nye rammer for programmet, men hvad det er, vil jeg ikke afsløre endnu. Vi ville ikke lave programemt igen, hvis vi ikke troede, det ville blive en succes.

I de tidligere sæsoner handlede det blandt andet om, at deltagerne skulle leve uden de vante luksusting så som strøm og vand og lade computere og smartphones blive derhjemme. Ideen var dengang at leve på landet lige som i fortiden, mens man kæmper for at vinde en masse penge.

Dengang foregik dysten på en afrikansk farm unde primitive forhld, men programmet havde svære kår, da det skulle konkurrere med "Rejseholdet".

Planen er at den nye omgang "Farmen" skal optages i løbet af sommeren.

- Deltagerne får lov til at prøve kræfter med fortiden og får oplevelser både socialt med hinanden og med naturen, siger Søren Hedman til avisen.

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden