Torsdag, 6. maj 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Uvenskab i Familien fra Bryggen: Nu taler Linse og Geggo

Linse Kessler og Geggo
Linse Kessler og Geggo
Foto: Kasper Wenstrup
I "Familien fra Bryggen" sætter Linse og Geggo nu ord på en svær periode mellem de to.

”Familien fra Bryggen” kan i år fejre 10-års jubilæum på skærmen, men alt er ikke altid fryd og gammen hos den kendte familie.

Tidligere på året kommet frem, at der har været uvenskab mellem Linse og Geggo, som i en periode ikke var på talefod med hinanden, og i det nye afsnit af ”Familien fra Bryggen”, som blev sendt torsdag aften, sætter mor og datter nu ord på den svære periode.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange ugers uvenskab

- Det plejer at vare en uge eller to. Den her gang er der gået mange uger. Det er overhovedet ikke sjovt. Og pisse privat, fortæller Linse i programmet, der blev sendt torsdag aften.

- Der er sket nogle ting, som gør at min mor og jeg ikke taler sammen. Nogle ting jeg ikke kan se, hvordan vi skal komme tilbage fra for at være helt ærlig. Jeg savner hende rigtig meget, det er jo min mor, fortæller en tydeligt rørt Geggo.

De to kommer ikke nærmere ind på, hvad uvenskabet skyldes, men de formåede at holde børnene ude af det, og derfor talte Alba også jævnligt i telefon med sin mormor, mens uvenskabet stod på.

 

- Det gør skideondt. Min mor og jeg har altid været meget tætte, og hun har altid været en af mine tætte venner. Hun mangler i mit liv, men hun mangler mindst lige så meget i mine børns. Altså fysisk. En ting er hun ringer med Alba, men vi ses ikke som familie, og det mangler, siger Geggo om den svære periode, som familien var gennem tidligere på året.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden