Torsdag, 5. juni 2014 - af Lisbeth Grube

VIDEO: Trine Gadeberg vandt Masterchef Grill

Trine Gadeberg
Trine Gadeberg
Foto: TV3
Sangerinden besejrede to mænd i finalen - og nu skal hendes ubrugte grill tages i brug!

Sangerinden Trine Gadeberg kan nu kalde sig Grill-Masterchef. Hun har netop vundet finalen i kokke-konkurrencen på TV3 og gav dermed de to mandlige konkurrenter, Amin Jensen og Rudy Markussen, baghjul.

- Det er så vildt! Jeg havde overhovedet ikke regnet med, at jeg kunne vinde ”Masterchef Grill”, for jeg har aldrig nogensinde i mit liv stået udenfor og grillet. Men jeg må nok sige, at jeg er blevet bidt af det, siger Trine Gadeberg til BILLED-BLADET.

I finalen skulle deltagerne først grille en hummer. Herefter skulle de kreere en tre-retters menu efter eget valg med ingredienserne kammusling, oksemørbrad og jordbær. Trine kreerede en middag, der visuelt var inspireret af sine mange år som spejder, og hun serverede den iført sit spejdertørklæde.

- Jeg er sådan en pige, der ikke kan li', når tingene bliver forudsigelige. Jeg er ikke til koteletter og pølser og har aldrig brugt den grill, jeg købte sidste år. Men du kan tro, jeg skal grille nu, og jeg vil også eksperimentere med at bage på grill, siger Trine, som vil servere saltimbocca med røgede kartofler på grillen, når holdet fra Sønderborg Revyen skal hjem til midtvejsfest hos hende.

Se videoen med Masterchef Grill-vinderen her

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden