Mandag, 31. august 2020 - af af Stine Ramlyng og Emil Minana

Vild med dans-stjerner afslører: Dét frygter vi allermest

Foto: Peter Grosen
"Fangerne på fortet" er tilbage efter en lang pause. I premiereafsnittet mandag aften deltager blandt andet de professionelle "Vild med dans"-stjerner Morten Kjeldgaard og Michael Olesen. Og de frygter noget helt bestemt.

Efter en pause på 11 år er "Fangerne på fortet" tilbage, klar til at teste kendte deltagere i helt nye, hårrejsende og vovede udfordringer. 

I jagten på nøgler og ledetråde kæmper to hold om adgang til tigerburet, hvor skattekisten med guldmønterne gemmer sig. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første hold i kamp er Michael Olesen og Morten Kjeldgaard fra "Vild med dans" og tv-vært Sofie Østergaard. De dyster mod kageglade Micki Cheng og håndboldspillerne Lars Rasmussen og Kristina "Mulle" Kristiansen.

Kryb, kontroltrab og uvished

Inden turen til ”Fort Boyard”, var der specielt én ting, som dansevennerne Morten Kjeldgaard, 35, og Michael Olesen, 38, havde talt om, at de frygtede.

- Kryb har vi snakket rigtigt meget om. Alle mulige former for kryb. Hvad de nu kan kaste i hovedet på os, lyder det fra Michael Olesen inden optagelserne til det nervepirrende program.

- Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle ind og vende taranteller, lyder det samstemmende fra Morten, der ikke har det særligt godt med kryb og edderkopper. 

Deres holdkammerat, tv-vært Sofie Østergaard, 38, har en lang række af ting, som hun frygter. 

- Uvished. Det med at miste kontrollen, og så må man løse det, og sådan noget med at blive spændt fast. Og så også små rum.

Foto: Nordic Entertainment Group

Dyster i vilje, mod, styrke og kløgt

16 forskellige hold dyster over otte programmer om at vinde penge, de kan donere til et godt formål.

Det er sportsstjerner, YouTubere, skuespillere, komikere og tv-personligheder, der er klar til at dyste mod hinanden og udfordre fortets hemmeligheder. De skal duellere i fortets klassiske discipliner som vilje, mod, styrke og kløgt.

"Fangerne på fortet" kan ses i aften og de næste otte mandag på TV3 kl. 20.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden