Lørdag, 21. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Vildt interview: Det havde Camilla Martin slet ikke forventet

Camilla Martin

Camilla Martin

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau/Scanpix
Danmarks tidligere verdensmester i badminton og nuværende vært på TV3+ kan søndag aften opleves i en situation, hun bestemt ikke havde forventet.

Den 10. oktober blev Danmarks største fodboldklub FC Københavns norske træner Ståle Solbakken efter over 600 kampe som chef for holdet fyret på en meget hård og kontant måde.

Det rystede både fans og spillere og i høj grad også Solbakken selv.

Siden har sportsværter som TV3+-profilen Camilla Martin ventet på at tale med den karismatiske nordmand om hans skæbne.

Camilla Martin har ventet længe

Det er således et længe ventet interview, der  kan ses på TV3+ i morgen søndag klokken 20.30, når Ståle Solbakken taler med Camilla Martin om sin fyring fra FC København.

Sammen med den tidligere landsholdsspiller og FCK-stjerne Jesper Grønkjær har værtinden Camilla Martin fået det eksklusive interview, og hun fortæller, at det kom bag på dem begge, hvor berørt den ellers normalt så hårdkogte Ståle Solbakken er over fyringen.

Det kom bag på Camilla

- Nu har jeg interviewet Ståle Solbakken rigtig mange gange gennem årene de sidste 14 år on and off, og jeg har altid kendt ham på en måde. Man kunne diskutere med ham, man kunne skændes med ham, og han købte ikke altid præmisserne, og så diskuterede man lidt videre, siger Camilla Martin, der selv er en garvet person indenfor topsport og tidligere verdensmester i badminton.

Ståle Solbakken

Ståle Solbakken

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau/Scanpix

Meget anderledes

- Jeg må bare sige, at det er et meget, meget anderledes interview, Jesper Grønkjær og jeg har lavet med Ståle Solbakken i dag, lyder det fra Camilla Martin, der er overrasket over oplevelsen.

Berørt af farvel

- Både Jesper og jeg var overrasket over, hvor berørt han faktisk stadig er af at skulle sig farvel til FC København på den måde, som han har gjort, siger Camilla Martin på tv fredag aften, hvor hun fik taletid efter en kamp mellem Lyngby og Horsens.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden