9. jan. 2014
Af John Lautrup

Ulrich Thomsen kaldes en mærkelig, lille and af Hollywood-kollega

Ulrich Thomsen.
Ulrich Thomsen.
Foto: Krestine Havemann
Stjernen i den amerikanske TV-serie "Banshee" roser sin danske kollega, men synes også, at han er lidt mærkelig.

Ulrich Thomsen fik et par spøjse ord med på vejen, da nye afsnit af den amerikanske actionserie "Banshee" onsdag blev præsenteret ved et pressemøde i Los Angeles.

- Okay! Ulrich Thomsen er, hånden på hjertet, en mærkelig lille and ("a strange little duck"). Men det skal han også være for at spille den karakter i serien, sagde den newzealandske skuespiller og hovedrolleindehaver Antony Starr ifølge Berlingske om sin danske medspiller, der giver den som bizar gangsterboss i en amerikansk lilleby.

Antony Starr, der spiller byens moralsk anløbne sherif, har dog først og fremmest rosende ord til overs for Ulrich Thomsen.

- Jeg har kun godt at sige om ham. Topprofessionel og en supersød fyr, sagde han til Berlingske.

Hypnotiserende auditionbånd

På pressemødet kom det også frem, hvorfor TV-kanalen HBO overhovedet var blevet interesseret i danskeren som mulig gangsterboss.

- Alle på showet talte om det auditionbånd, Ulrich sendte til HBO. Det er vist optaget i hans kælder med en fakkel som eneste belysning. Ulrich fremsiger en lang messende monolog, der har sådan en hypnotiserende effekt, at de var nødt til at møde ham i virkeligheden, fortalte Antony Starr til Berlingske, der fik historien bekræftet hos seriens executive producer, Greg Yaitanes.

Den anden sæson af "Banshee" har premiere på HBO Nordic på lørdag.

Læs mere om: