Ulrich Thomsen kaldes en mærkelig, lille and af Hollywood-kollega

Ulrich Thomsen.

Ulrich Thomsen.

Foto: Krestine Havemann

Stjernen i den amerikanske TV-serie "Banshee" roser sin danske kollega, men synes også, at han er lidt mærkelig.

Torsdag, 9. januar 2014 - af John Lautrup

Ulrich Thomsen fik et par spøjse ord med på vejen, da nye afsnit af den amerikanske actionserie "Banshee" onsdag blev præsenteret ved et pressemøde i Los Angeles. 

 - Okay! Ulrich Thomsen er, hånden på hjertet, en mærkelig lille and ("a strange little duck"). Men det skal han også være for at spille den karakter i serien, sagde den newzealandske skuespiller og hovedrolleindehaver Antony Starr ifølge Berlingske om sin danske medspiller, der giver den som bizar gangsterboss i en amerikansk lilleby. 

Antony Starr, der spiller byens moralsk anløbne sherif, har dog først og fremmest rosende ord til overs for Ulrich Thomsen.  

- Jeg har kun godt at sige om ham. Topprofessionel og en supersød fyr, sagde han til Berlingske. 

Hypnotiserende auditionbånd

På pressemødet kom det også frem, hvorfor TV-kanalen HBO overhovedet var blevet interesseret i danskeren som mulig gangsterboss.

- Alle på showet talte om det auditionbånd, Ulrich sendte til HBO. Det er vist optaget i hans kælder med en fakkel som eneste belysning. Ulrich fremsiger en lang messende monolog, der har sådan en hypnotiserende effekt, at de var nødt til at møde ham i virkeligheden, fortalte Antony Starr til Berlingske, der fik historien bekræftet hos seriens executive producer, Greg Yaitanes.

Den anden sæson af "Banshee" har premiere på HBO Nordic på lørdag.